• English (UK)
  • Magyar (HU)

Sidebar

Országos Nyárköszöntő a Fóti Gyermekvárosban.

Nyílt nap
Dátum: : 2019-06-17 10:00

Helyszín: Vörösmarty Mihály tér, Fót 2151, Magyarország  |  Település: : Fót, Magyarország

Kedves Alkotók! 2019. június 17-18. között 10.00-17.00-ig a Jancsó Art Gallery és Roma Galéria szervezésében lehetőség nyílik a Fóti Gyermekváros Nyárköszöntő fesztiválján festeni, bemutatkozni alkotá

A résztvevő művészeinknek egy ebédet és üdítő fogyasztását tudjuk biztosítani. Az esemény mindenki számára nyílt és ingyenes.
A két napos rendezvény keretén belül lehetőség nyílik plein air festésre a nagyközönség előtt, egy gyönyörű környezetben, jó hangulatban. Szeretettel várjuk mindenki jelentkezését.
Ezen felül számos színes szabadidős és kulturális programmal készül Fóton a Károlyi István Gyermekközpontban, az Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál. A rendezvény évről évre növekvő sikerére tekintettel ez évben is szeretnénk felejthetetlen, életre szóló élményt varázsolni a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára. A Gyermekfesztivál ismételt megszervezésének szándékát tovább erősítették a rendezvényeken akár vendégként, akár fellépőként résztvevők pozitív visszajelzései.

Az eseményre meghívást kapnak a családjukat nélkülöző, gyermekotthonokban, lakásotthonokban, nevelőszülőknél nevelkedő 6 – 18 éves gyermekek, akik a saját környezetükben tanulmányi eredményükkel, sportteljesítményükkel, magatartásukkal, a közösségért végzett tevékenységükkel példát mutattak társaiknak.

A VII. Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál több, mint 800 fő részvételével valósult meg, az idén megrendezésre kerülő rendezvényre hasonló számú résztvevőt várunk.

Az előző években megrendezett Gyermekfesztiválok igazi csapatmunkával jöttek létre, melynek – adományaik révén – Támogatóink, illetve az általuk képviselt szervezetek is részesei voltak! Köszönjük!

 

 

Térkép


 

Dátumok:


Dátumok: 2019-06-17 10:00

Üzemelteti iCagenda