• Magyar (HU)
  • English (UK)

Sidebar

A galériáról

A Jancsó Art Gallery bemutatkozása

A galériáról

Az erzsébetvárosi bulinegyed forgatagában bandukolva egy apró, ám annál szerethetőbb kis galéria tárul a művészetre fogékonyak elé. A Kazinczy utca 30. alatt található Jancsó Art Gallery egy úttörő kezdeményezés, amelyet önerőből hozott létre – és működtet 2014 óta – Jancsó Zoltán festőművész.

A galéria termőföldként szívja magába a legkülönbözőbb stílusú alkotókat és csíráztatja ki a változatos művészeti ágak vadhajtásait. A kiállítók éppolyan sokfélék, mint a világ számos pontjáról érkező látogatók. Ugyanakkor a Jancsó Art Gallery nem csupán kiállítótér: helyszínt ad magához az alkotáshoz és az elkészült alkotásokhoz egyaránt, valamint rendszeres közösségi programjaival összekovácsolja a művészeket és a művészetkedvelőket is. A cél, hogy az itt bemutatkozók ne riválisai, hanem barátai és inspirálói legyenek egymásnak.

Aki lelépcsőzik ebbe a pincehelyiségbe, rögtön úgy érezheti magát, mint amikor Alíz előtt feltárult Csodaország a miniatűr ajtón keresztül: a látogatót beszippantják a vibráló színek, az átszellemülten bohókás vagy éppen precízen átgondolt ecsetvonások, izgalmas anyagok és textúrák, míg végül a formák élettörténetekké válnak a szemünk előtt.

Látogatóknak

A tárlat megtekintése ingyenes, az alkotások pedig megvásárolhatók. Látogass el hozzánk időről-időre, hiszen folyamatosan cserélődnek a művek és csatlakoznak hozzánk új kiállítók!

Mi akkor is boldogok vagyunk, ha csak beugrasz pár percre, mert éppen bulizni vagy étterembe készülsz, hiszen ennyi idő is elég a kizökkentéshez. Biztosan lóg a falunkon legalább egy olyan kép, amely megragad és elrepít valahová, esetleg mosolyra vagy ámulatra késztet.

Még az is lehet, hogy valamelyik kép vagy tárgy olyannyira megfog, hogy az otthonodban vagy üzlethelyiségedben is el tudnád képzelni, ez esetben érdeklődj bátran a részletekről (sőt, nem kizárt, hogy magával az alkotóval is beszélgethetsz róla, hiszen a vidám hangulatú galériában gyakran gyűlnek össze a festők).

Művészeknek

Nem kell, hogy képzett legyél, és az sem baj, ha még csiszolatlan gyémánt vagy. Ha szeretnéd megmutatni magadat és alkotásaidat a közönségnek, keress fel minket (0620/911-7435) a részletekért! Biztosítjuk számodra a helyet, ahol festhetsz és ismerkedhetsz hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel, falaink pedig lehet, hogy pont a te képeidtől válnak teljessé.

Ráadásul nem egy eldugott, félreeső galériában porosodnak majd a műveid, hiszen a Kazinczy utca a város egyik legfelkapottabb sétálóutcájává vált. A galériában pedig mindig készséges, mosolygós arcok várnak rád!

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura